Krijg meer aanvragen en verkopen met de kennis uit de Google Bootcamp!

Intensieve zoekmachine optimalisatie training. Krijg iedere dag kwalitatieve aanvragen naar je website. Word goed zichtbaar in 2024!

Lees verder
 

Google Bootcamp is een online training over zoekmachine optimalisatie met bewezen resultaat

Mijn training is een ideale fit voor een MKB ondernemer die meer aanvragen en verkopen wil, maar nog geen budget heeft om een marketeer in dienst te nemen. Met de tips uit de training kun je zonder technische kennis zelf aan de slag met je website of webshop. De Google Bootcamp is een online training die blijvende impact heeft op de resultaten van je bedrijf, omdat de inspanningen in je website altijd effect blijven hebben zolang deze online staat. De training is een stap-voor-stap gids met bewezen resultaten. Bekijk de video:

  • Start vandaag en krijg binnen 2 weken al meer aanvragen en verkopen via je website. 14 dagen niet goed, geld terug garantie.
Lees verder

Meer aanvragen via je website. Alle kennis om onder één dak

Betere lokale zichtbaarheid, meer bezoekers, meer aanvragen, meer klanten. Maak meer omzet en versla je concurrenten in 2024 met deze online training.

Praktische video’s, theorie en Facebook groep

Praktische video’s, toepasbare theorie en online community

Menno helpt je met 10 effectieve lessen met video’s en theorie om vindbaar online te worden voor je potentiële klanten in je regio.

Kom boven je concurrenten in Google
 

Veel blogs vertellen alleen wat je moet doen, ik vertel je ook hoe!

Dit is wat je krijgt:

In Les 1 leer ik je om een website beheersysteem te kiezen dat past bij jou bedrijf. In deze module zullen verschillende beheersystemen aan de orde komen en dien je de beste keuze te maken om een fundament voor je website te bouwen.


In Les 2 ontdek je verschillende methoden om de resultaten van je website en van je social media in kaart te brengen. Hiermee krijg je goed inzicht in de resultaten van je inspanningen in bijvoorbeeld betaald adverteren in Google en Facebook.


In Les 3 ga je populaire zoekwoorden in je branche vinden. Waar zoeken mensen het meest op binnen je markt? Deze zoekwoorden ga je verwerken in je website.


In Les 4 leer je om structuur en consistentie aan te brengen in je marketing. Je gaat vaststellen wat je doel is en werkt hier stap-voor-stap naar toe.


Les 5 staat in het teken van de techniek van je website. Maakt je website al gebruik van HTML 5 en andere nieuwe technieken waarmee je beter scoort dan concullega’s?


In Les 6 leer je hoe je de teksten en andere inhoud van je website goed kunt inrichten zodat de pagina’s veel sneller gevonden worden in Google.


In Les 7 gaan we een kijkje in de keuken nemen bij je concurrenten. Zo ontdek je bijvoorbeeld waar ze hun waardevolle backlinks vandaan halen.


In Les 8 leer je hoe je Google kunt helpen om jouw website sneller te laten plaatsen in de zoekresultaten.


In Les 9 leer je hoe je waardevolle backlinks krijgt naar je website.


In Les 10 leer ik je hoe je lokaal beter zichtbaar wordt. Beter zichtbaar worden voor mensen in je buurt.

Veel zoekmachine optimalisaties zijn zó simpel dat de meeste mensen ze over het hoofd zien.Menno, oprichter Google Bootcamp
Google Bootcamp bestellen
 

Goed vindbare klanten van deze training

Transtech Industrieservice B.V.

Transtech staat op top 3 posities op zoekwoorden als ‘stoffilter installatie’, ‘stoffilter inspectie’ en relevante merken in deze markt.

Wedding Wonderland

Wedding Wonderland staat op top 3 posities op zoekwoorden als ‘trouwjurk’, ‘bruidsjurk’ en ‘bruidsmode’.

Verhalen van klanten

Els van Woensel - BKF.nl, Kraanverhuur

Menno komt regelmatig met adviezen om onze vindbaarheid te vergroten, de uitstraling beter te maken of om nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Door de korte lijnen is het contact snel en informeel.

Maaike Dijkstra - Flaeijelfeest

De Google Bootcamp was voor mij erg leerzaam. Ik heb nog nooit zo veel geleerd in een online training! De manier waarop is vooral heel prettig: in een filmpje wordt de materie kort uitgelegd en dit is daarnaast kort en bondig op de pagina terug te vinden.

Bestel nu en start direct voor € 249,-. Je krijgt direct toegang tot de 10 lessen en de Klantenclub.

Bestel de Google Bootcamp nu voor € 249,- incl. btw. Zodra je veilig betaald hebt via iDEAL, Mistercash of Overboeking ontvang je direct toegang tot de training.

Veilig en vertrouwd betalen

Veel gestelde vragen

Zodra je betaalt hebt, kun je direct in loggen in de online training. In de training vind je een link naar de Facebook groep, waar je lid van kunt worden.
Ja! Je hele leven toegang. Sterker nog, de inhoud van de modules wordt steeds door mij aangevuld.
Je krijgt van mij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ik wil dat je succes bereikt met je website. Als je alle tips uit de video’s geïmplementeerd hebt in je website of webshop en je hebt geen resultaat bereikt, dan zal ik je helpen met persoonlijke support. Laat me binnen 30 dagen zien wat je gedaan hebt en waarom je denkt dat het niet aan je verwachtingen voldoet. Ik zal je investering direct terug betalen.
Google Bootcamp bestellen