Start dagelijks met nieuwe leads in je mailbox!

Leer verkopen en start nu met het krijgen van nieuwe potentiële klanten (leads).

Ontdek LeadStart!


Krijg dagelijks een constante stroom van nieuwe warme leads in je bedrijf

Marketing en verkoop is lastig. Veel ondernemers houden ook helemaal niet van verkopen. Toch is geld cruciaal om te groeien met je bedrijf en plezier te houden in het ondernemen. Ben je klaar om te ontdekken hoe internet marketing goed voor jou kan werken en hoe je goed rendement haalt uit je investeringen?Marketing en sales kan ook erg leuk zijn. Zelf heb ik ook tijden meegemaakt dat ik erg veel bezig was om nieuwe klanten te werven, maar dat het resultaat erg teleurstellend was. En ik kan je zeggen; dan is de lol er snel af.. De grootste redenen dat sales mislukt zijn dat mensen niet direct van je kopen omdat ze je niet goed kennen en dat adverteerders eerst willen ontvangen voordat ze willen geven. Het heeft daarom meestal weinig zin om op de traditionele manier te adverteren.

Mijn missie is om 2017 jouw meest succesvolle jaar ooit te maken. Ik wil je een methode leren waarmee ook ik iedere dag kwalitatieve mensen ontvang die graag met mij willen werken. Waardoor opdringerig verkopen verbannen wordt. Starten met het krijgen van leads. LeadStart!Hoe gaaf zou het zijn als je veel blije klanten hebt, je bedrijf veel geld verdient en jij jouw ideale leven kunt leven?

Stel je voor dat je iedere dag stressvrij bent om nieuwe klanten te krijgen en dat je iedere maand geld over hebt?

Stel je voor dat je iedere dag mensen in je systeem krijgt die erg veel interesse hebben in je product en wellicht gaan kopen?

Stel je voor dat je een schaalbaar bedrijf krijgt en toch meer vrijheid hebt om waar en wanneer te kunnen werken?


Ik heb een tool en een training ontwikkeld waarmee je dit scenario kunt realiseren. Een geautomatiseerd marketingsysteem.

Start met LeadStart!


Hoe ik als ondernemer weer grip kreeg op mijn tijd en meer vrijheid kreeg om creatief te ondernemen.

Hey, ik ben Menno Bouma, ondernemer achter diverse internetbedrijven zoals Lives Internet & Marketing, Winstmagneet.nl en LocalTraffic.nl.

Meer dan 8 jaar lang zit ik in de razendsnelle wereld van het ondernemen op internet. Het fenomeen internet heeft me zoveel mooie dingen gebracht, zoals vrijheid en financiële onafhankelijkheid, maar ook een gebrek aan focus doordat alles zo leuk en kansrijk is!

Ik ben daarom steeds meer concepten op gaan zetten die veel waarde leveren aan mijn klanten, maar waarvoor ik mijn tijd niet hoef in te ruilen. Producten die blije klanten maken en mij ultieme vrijheid en onafhankelijkheid geven. En ruimte geven om creatief te ondernemen.

Tussen 2005 en 2010 heb ik me helemaal rot gewerkt en maakte ik zoveel uren dat andere zaken zoals vrienden en familie minder aandacht kregen. Uiteindelijk liep de business ook minder goed omdat het met mij minder goed ging.

Het roer moest om en daarom ben ik systemen gaan ontwikkelen die mijn klanten verder helpen en waarmee ik meer vrijheid krijg om andere belangrijke zaken in het leven beter op te pakken. Geen uren ruilen voor geld.

 • In het LeadStart programma wil ik je leren om ook los te komen van het uren-model en om 1 of meer producten te ontwikkelen die volledig tijd onafhankelijk zijn.

LeadStart geeft je de mindset, structuur, commitment en tools om blije klanten, meer omzet, meer structuur en meer vrijheid te krijgen.

Tussen 2010 en 2017 heb ik methoden uitgeprobeerd om dit te bereiken en heb ik deze in al mijn bedrijven doorgevoerd. Het resultaat is dat de bedrijven nu voor mij werken i.p.v. dat ik in de bedrijven werk.

Start met LeadStart!

 

Het geheim achter het krijgen van een dagelijkse stroom van warme leads die interesse hebben in jouw product

Zie de wereld eens als een grote vijver. Er zwemmen kleine, grote, kleurrijke visjes in die allemaal een voorkeur hebben voor bepaalde smaken. Toch krijgt iedereen hetzelfde voer. Sommige vinden het lekker, anderen vinden het niet te eten. Toch moeten ze ermee dealen en worden ze gefrustreerd.

Op televisie en in de folders gaat het net zo. Iedereen krijgt dezelfde aanbieding of ie nu wil of niet. Of ie je nu kent of niet. Of ie je nu leuk vind of niet. Of ie überhaupt interesse heeft in het product (of niet).

Het geheim achter het krijgen van een dagelijkse stroom van warme leads is dat je adverteert op een doelgroep die oprechte interesse heeft in je product, dat je mensen als individuen beschouwt en dat je de juiste boodschap op het juiste moment stuurt. Pas dan bouw je een band op en krijg je blije klanten.


 
 

Maak kennis met LeadStart!

LeadStart is een online programma met een set van tools en marketing kennis. Waarin je leert om gericht te adverteren, mensen te benaderen op een manier die past bij hun gedrag en om de juiste dingen te communiceren op het juiste moment.

 
 

Wat krijg ik bij LeadStart?

Je krijgt een complete online webshop waarin je producten en diensten kunt aanbieden en deze kunt verkopen met iDEAL en andere betaalmethoden. Daarnaast krijg je een tool om je leads in op te slaan en deze te converteren naar een klant.

Er is een trainingsomgeving met tientallen video's en toepasbare theorie. We hebben een besloten Klantenclub om te sparren met Menno en andere deelnemers.

 

Persoonlijke begeleiding

Programma van 7 weken met 7 consults en een uitgebreide online training.

Online training

LeadStart bestaat uit 12 online modules, met video's en handige theorie om je shop steeds beter te maken.

Klantenclub

We hebben een besloten Klantenclub waarin Menno en de andere klanten actief zijn. Samen groeien!

 

Dit is EXACT wat er gebeurd als je gekozen hebt om LeadStart te bestellen

 • 1. Bestellen via mijn webshop

  Je betaalt de eerste keer de investering om gebruik te maken van mijn modules met video's en theorie. Menno neemt contact op om de 7 consults in te plannen.

 • 2. Bekijken modules 1 en 2

  Direct na je betaling via iDEAL of een andere gewenste methode krijg je een mail met daarin een link naar de Klantenclub.

 • 3. Toegang tot de Klantenclub

  Direct na je bestelling krijg je toegang tot de Klantenclub. Je kunt hier sparren met Menno en andere klanten.

 • 4. Maandelijks nieuwe modules (levenslang toegang)

  Je krijgt levenslang toegang tot de Klantenclub. Maandelijks worden er nieuwe modules toegevoegd.

 
 

LeadStart bestellen

De investering voor de Masterclass is eenmalig € 2.499,- inclusief btw.

Wil je aan de slag met LeadStart? Bestel via de webshop en start direct!

 

14 Dagen niet goed geld terug garantie

Ik ben 100% vastberaden om jou te helpen met goede resultaten voor jouw online business. De resultaten van mijn marketing kennis en webshop zijn vrijwel direct. Daardoor kun je jouw strategie op hele korte termijn perfectioneren.

LeadStart werkt alleen als je 100% inzet hebt. Het is geen snel-rijk-worden-model, maar je kunt zeker snel en veel geld verdienen als je het model op de juiste manier inzet. En de mindset hebt om naar je doel te werken.

Ik wil succes voor jou. Als je iedere module hebt gevolgd en de kennis op de juiste manier geimplementeerd hebt in je webshop, dan kan het niet missen dat je goede verkoop hebt gedaan. Is er écht geen resultaat, dan wil ik je persoonlijk ondersteunen.

Mochten we er echt niet uitkomen en je kunt met geen mogelijkheid je investering in LeadStart terugverdienen dan betaal ik je direct terug. Laat me binnen 14 dagen zien wat je gedaan en waarom je teleurgesteld bent in het resultaat.

Maar please, wees wel bereid om de juiste mindset aan te nemen als je aan de slag gaat met LeadStart. Het geld komt niet aanwaaien. Succes vereist hard werken met als doel om een grotendeels geautomatiseerd bedrijf op te zetten.