Facebook Adverteren: Marketing via Ads uitbesteden

Facebook adverteren uitbesteden? Als je marketing en sales wilt doen via Facebook Ads dan ben je bij mij aan het juiste adres. Sinds 2007 ben ik Online Business Coach gespecialiseerd in het bouwen van sterk rendabele Facebook campagnes.

Contact opnemen

Meer rendement uit Facebook Ads

Als ondernemer wil je goed rendement uit je investering in Facebook Ads. Mijn ROAS (Return On Ad Spend) is 5 tot 10, inclusief mijn management fee. Dit betekent dat er voor iedere euro investering 5 tot 10 omzet terug komt. Ik werk voornamelijk voor webshops en winkels met een gemiddelde bestelwaarde van meer dan € 250,-.

Contact opnemen

Kosten van Facebook Ads uitbesteden

De kosten voor het uitbesteden van Facebook Ads zijn afhankelijk van de fase waarin je bedrijf zit en wat je ambities zijn. Gemiddeld kun je zo'n 15% van je gewenste omzet vrijmaken voor het marketing budget. Dit zal in de start-up fase richting de 20% gaan en bij een scale-up 10-15%. Mijn management fee is 5-20% van het marketing budget. Hiervoor heb ik staffels gemaakt die ik graag met je bespreek in een persoonlijk gesprek.

Een voorbeeld: Je wilt een omzet halen van € 300.000,- excl. btw. Het nodige marketing budget is dan € 45.000,- excl. btw. Start je net met Facebook Ads dan kost het mij meer tijd om alles in te regelen en te managen. Mijn management fee is dan 20%, dus € 9.000,- per jaar. Je houdt € 36.000,- per jaar over om aan Facebook Ads te besteden.

Contact opnemen

Rapportage van de Facebook Ads resultaten

Facebook adverteren bij mij is transparant. Ik geef je ieder moment van de dag inzage in de behaalde resultaten.

Wekelijks monitor ik de resultaten om te kijken of we op koers liggen van de vastgestelde doelen.

Zijn de resultaten goed dan laat ik de campagnes draaien. Vallen de resultaten tegen dan gaan we samen kijken wat de oorzaak is. Dit heeft vaak niet met de campagne te maken maar meer met de landingspagina waar de campagne op gericht is.

Tijdens het samenwerkingstraject geef ik tips om de conversie van bezoeker naar klant te verhogen.

Contact opnemen

Mijn aanpak voor het uitbesteden van Facebook Ads

Ik werk samen met mijn klanten in periodes van 6 maanden. Mijn werkwijze is grotendeels gebaseerd op feiten en cijfers.

Als je een omzet van € 300.000,- wilt betekent dat je een buffer nodig hebt van zo'n € 45.000,-. Dit bedrag hoeft niet volledig op je bankrekening te staan, maar meer dan 3 maanden budget is gewenst.

Deze online business coaching wordt per maand gefactureerd. Neem contact op voor de tarieven.

Contact opnemen
  • 1. Gesprek

    Even vrijblijvend 1 a 2 uren kennismaken op locatie, via Skype of via telefoon.

  • 2. Strategie

    Hebben we een klik? Dan maken we een strategisch plan. Cijfers en feiten worden gesproken en vastgelegd.

  • 3. Draaien en optimaliseren

    De campagnes worden ingericht en wekelijks geoptimaliseerd. De doelen uit stap 2 zijn hierbij het uitgangspunt.

Facebook adverteren uitbesteden?

Facebook adverteren kan al met een laag budget, mijn minimale management fee is € 250,- per maand. Het liefst werk ik naar een omzet van minimaal € 100.000,-. Vind je dit interessant? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek.

We kunnen Menno van harte aanbevelen bij iedereen (niet allemaal tegelijk uiteraard, hij moet ook nog wat tijd overhouden voor ons).Ronald Bloemhof, E-Smokey.nl
Het is prettig om met Menno samen te werken. Hij werkt snel en beschikt over de benodigde kennis op het gebied van WordPressAlex van Ginneken