LocalTraffic – Krijg bezoekers uit de buurt naar je dakdekkersbedrijf

LocalTraffic is een software tool die unieke landingspagina’s maakt voor alle steden en dorpen in 1 of meer werkgebieden van je dakdekkersbedrijf.

Iedere pagina bevat een contactformulier dat gebruikt kan worden om met potentiële klanten in contact te komen. Op deze manier komen er nieuwe bezoekers naar je website of fysieke winkel.

LocalTraffic is erg geschikt voor bedrijven waarbij eerst kennis moet worden gemaakt en een offerte verstuurd moet worden, voordat de aanvraag een klant wordt. Voor dakdekkersbedrijf met duurdere en complexere projecten is dit ideaal.

Hoe werkt het?

Stel je hebt een dakdekkersbedrijf in Haarlem. Iemand uit Amsterdam wil zijn dak bedekken en is op zoek naar een dakdekkersbedrijf in de regio. Het eerste dat ze doen is Googlen. Ze zoeken op ‘dakdekkersbedrijf Amsterdam’.

Zonder LocalTraffic wordt je dakdekkersbedrijf niet getoond omdat je in Haarlem zit. Terwijl het op een steenworp van Amsterdam ligt. Een klant is best bereid om langs te komen.

Door de goede vindbaarheid van landingspagina’s van LocalTraffic komt de bezoeker toch bij de website van het dakdekkersbedrijf in Haarlem terecht. De landingspagina’s worden geïnstalleerd op een mini website zoals https://hallo.uwwebsite.nl en draaien naast de bestaande website. De pagina bevat een stuk tekst met foto’s en eventueel video’s. En belangrijker, een contact formulier.

Zodra een bezoeker dit invult ontvang je een berichtje in je mailbox en kun je het contact vanuit daar verder oppakken. Hierbij kun je denken aan telefonisch contact, een afspraak op locatie en een offerte.

Local SEO Google Maps

Wat levert het op voor je dakdekkersbedrijf?

Uit ervaring wordt 1 op de 3 aanvragen een betalende klant.

Stel dat een betalende klant 5.000 euro uitgeeft dan weet je eigenlijk dat iedere aanvraag ruim 1.600 euro waard is. In de meeste voorbeelden van dakdekkersbedrijven is een betalende klant al snel 10.000 euro of meer waard. Denk bijvoorbeeld aan dakdekking, daklekkage, dakgoten en meer. Slechts 1 klant per jaar maakt onze software al mega rendabel.

Als je LocalTraffic bestelt voor 1 provincie dan worden er ongeveer 700 landingspagina’s aangemaakt. Van ieder dorp of stad eentje. Al snel wordt je bedrijf vindbaar voor mensen uit de regio.

Voordelen t.o.v. betaalde advertenties

Er zijn tal van voordelen van LocalTraffic t.o.v. betaalde advertenties op Google:

 • Prijs: adverteren kost al snel 0,50 euro per klik. 100 klikken kosten dan 50 euro en dan mag je hopen dat 1 van die 100 een aanvraag doet en ook nog eens klant wordt.
 • Presentatie: je kunt allerlei middelen gebruiken om beter naar voren te komen, zoals tekst, video, afbeeldingen en meer. In een eigen huisstijl die aansluit bij je bedrijf.
 • Plaats: je kunt zeer lokaal bezoekers benaderen die in de buurt wonen tot een straal van meer dan 100 km.

Daarnaast is LocalTraffic een aanvulling op je bestaande marketing middelen.

Local SEO Google Maps

Hoeveel kost het?

De investering in LocalTraffic heeft een eenvoudige structuur: 59 euro per maand per provincie en eenmalig 499 euro. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Teksten en afbeeldingen worden zoveel mogelijk gebruikt van een bestaande website of kunnen worden aangeleverd.

Betaal je in 1 keer voor een jaar dan geven we 2 maanden gratis. Facturatie gaat vooraf.

ProvinciesPlaatsenPer maandEenmalig
170059499
21400118499
32100177499
42800236499
53400295499
64200354499
74900413499
85600472499
96300531499
107000590499
117700649499
128400708499
Internationale webshop beginnen

Ja, ik wil dit voor mijn dakdekkersbedrijf! Hoe kan ik in contact komen?

Fijn dat je interesse hebt in de LocalTraffic software voor je bouwbedrijf. Je kunt hier contact opnemen. Dan kunnen we binnen enkele dagen aan de slag!

Veelgestelde vragen

 • Wat levert LocalTraffic op?
  Doordat je steeds meer zichtbaar wordt voor mensen uit de buurt, komen er meer bezoekers naar je website of winkel. Je wordt zichtbaar voor gemiddeld 700 plaatsen per provincie.
 • Hoe komen mensen met mij in contact?
  Het contactformulier op de LocalTraffic landingspagina’s kan gekoppeld worden aan ieder gewenst e-mailadres. De aanvraag kan vanuit daar verder worden behandeld.
 • Hoe lang is de overeenkomst?
  De overeenkomst is voor 1 jaar. Het heeft ook een aantal maanden nodig voordat alle pagina’s goed zichtbaar worden in zoekmachines zoals Google.
 • Hoe werkt het?
  Stel je kiest voor de provincie Noord-Holland dan zal LocalTraffic zo’n 700 landingspagina’s met een contactformulier aanmaken. Steeds meer mensen zullen het formulier invullen.
 • Garanderen jullie een bepaalde omzet?
  De hoogte van de omzet wordt bepaald in de mate waarin een aanvraag omgezet wordt naar een betalende klant. Hier hebben wij geen invloed op.
 • Hoe werkt het prijsmodel?
  Voor iedere provincie is de investering 59 euro incl. btw per maand. Wil je zichtbaar worden in 3 provincies dan is de investering eenmalig 499 euro en 3 x 59 euro per maand.
 • Wat doen jullie voor de opstartkosten?
  Het inrichten van de mini website met daarbij de huisstijl van de klant en het schrijven van de teksten van zo’n 1200 woorden per pagina valt onder de opstartkosten.
 • Voor wie is LocalTraffic geschikt?
  Voor bedrijven waarbij altijd een kennismaking en offerte richting de klant nodig is. Een bouwbedrijf, installatiebedrijf, klusbedrijf, keukens, hoveniers, dakdekkers, schilders, stukadoors, etc.
 • Hoeveel klanten in dezelfde markt in dezelfde provincie nemen jullie aan?
  We nemen voor iedere branche / markt maximaal 1 klant aan per provincie.

Mocht er een vraag niet tussen staan dan kun je altijd contact opnemen.